MENEDZSMENT KONFERENCIA GÖDÖLLŐN

AZ AKADÉMIÁTÓL A MAGÁNSZEKTORIG – Interjú Dr. Bittsánszky Andrással az Indere Kutatóintézet kutatási vezetőjével
2019.05.08.
KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN A FOOD CONTROL CSOPORT
2019.09.30.

A 9. Nemzetközi Menedzsment Konferenciát rendezték meg a Gödöllői Szent István Egyetemen, 2019 Június 13-14 között. A konferenciára két előadással is készültünk. Kovács Anikó előadása a konyhai dolgozók tudásának felméréséről szólt, amelyet a nyomonkövethetőség és a keresztszennyeződések aspektusából járt körbe.

A kutatás rávilágított arra, hogy a konyhai munkát végző dolgozók élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos tudása esetenként nagyobb, mint a többnyire adminisztratív munkát végző élelmezésvezetőké. Bittsánszky András előadása ismertette különböző üzemi konyhák mikrobiológiai alapú higiéniai felmérésének az eredményeit és ennek jelentőségét a catering menedzsmentben.

Élelmiszer-biztonsági kutatási projektünk együttműködő partnerei:

  • Szent István Egyetem, Agrárvállalkozás Menedzsment Kutatócsoport
  • Prof. Dr. Illés Bálint Csaba egyetemi tanár
  • Törőné Prof. Dr. Dunay Anna egyetemi tanár