Rólunk

A Food Control csoportnál az élelmiszerlánchoz kötődő kutatási, fejlesztési, innovációs és szolgáltatói tevékenységeket végzünk. Munkánkkal hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a minden fogyasztó elé biztonságos és jó minőségű étel kerüljön.
Tevékenységeink a tudományos kutatástól az innovációkon át piaci szolgáltatásokig terjednek. Jelen vagyunk a tudományos kutatás, az eszköz- és termékfejlesztés, az élelmiszerlánchoz kötődő innovációk és a piaci szolgáltatások területén is. A Food Control csoport tagjai az Indere Nonprofit Kft., a Soreca Kft., és a KAP-IN-FOOD Kft.

Munkatársak

Dr. Tóth András József, PhD

ügyvezető


Végzettség:
Okleveles közgazdász, MBA, a gazdálkodás és szervezéstudományok doktora

Bemutatkozás:
A veszprémi Pannon Egyetem MBA szakán végeztem okleveles közgazdászként, majd a Szent István Egyetem Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskolában szereztem tudományos (PhD) fokozatot. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem vendéglátóipari/élelmiszeripari területen, ahol nap, mint nap részese vagyok azoknak a folyamatoknak, amik a szektort érintik. Kutatási területem az élelmiszerbiztonság-menedzsment, élelmezésbiztonság és a gyors élelmiszer mikrobiológiai módszerek alkalmazhatósága az élelmiszeripari termékfejlesztésben.

Elérhetőség: 06703382408

Dr. Bittsánszky András, PhD

Kutatási vezető, címzetes egyetemi tanár


Végzettség:
Agrármérnök, növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora

Bemutatkozás:
Kutatómunkával az egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni, amelyet azóta is töretlenül végzek. A növények genetikai és élettani válaszreakcióit kutatom különböző stresszhatások esetén illetve olyan növényeket fejlesztek amelyek a szélsőséges körülmények között is képesek növekedni, fejlődni. Kutatásaimmal a mezőgazdasági termelés fejlesztésére fókuszálok, amely az első lépés ahhoz, hogy biztonságos és jó minőségű élelmiszerek kerüljenek az asztalunkra.

Elérhetőség:

Kelemen Bernadett

Minőségirányítási vezető


Végzettség:
Élelmiszermérnök

Bemutatkozás:
Élelmiszermérnök egyetemi diplomámat a Szent István Egyetem Élelmiszeripari Karán szereztem, 4 éves állategészségügyi és élelmiszer mikrobiológiai laboratóriumi tapasztalattal rendelkezem. A Food Control Élelmiszervizsgáló és Kutató Laboratórium minőségirányításáért felelek, a termékfejlesztés laboratóriumi támogatásában és a mikrobiológiai módszerek fejlesztésében veszek részt.

Elérhetőség:

Tóth József

ügyvezető


Végzettség:
élelmiszer kémikus

Bemutatkozás:
A SoReCa Kft. alapítója és ügyvezetőjeként 30 éves vendéglátóipari/élelmiszeripari tapasztalattal rendelkezem. A cégvezetés mellett elsősorban a termékfejlesztés eltarthatósági vizsgálatainak élelmiszer kémiai területén dolgozom.

Elérhetőség: 06209342860

Dr. Bulkai András, PhD

Termékmenedzser, KAPSURE


Végzettség:
Gépészmérnök, a mérnöki tudományok doktora

Bemutatkozás:
Diplomámat és tudományos (PhD) fokozatomat a Loughborough Egyetemen (Egyesült Királyság) mérnöki tudományok területén végeztem.15 éve veszek részt kutatás-fejlesztési projektekben, ahol elsősorban ipari fejlesztésekkel és innováció menedzsmenttel foglalkozom. A KAP-IN-FOOD KFT. KAPSURE "Next generation food safety" projekt fejlesztésért vagyok felelős.

Elérhetőség:

Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin, PhD

Mikrobiológus, élelmiszer higiéniai szakértő


Végzettség:
Mikrobiológus, a biológiai tudományok doktora

Bemutatkozás:
2009-ben szereztem tudományos (PhD) fokozatot a Corvinus Egyetemen, majd 2017-ben az Állatorvostudományi Egyetemen habilitáltam biológiai tudományokból. Kutatási területem a mikrobiológiai gyors vizsgálati módszeren (redoxpotenciál mérésen) alapuló mikrobaszám meghatározás, ill. mikrobák kimutatása. Mikrobaszaporodás-gátló anyagok vizsgálata redoxpotenciál méréssel.

Elérhetőség:

Balogh Anett

Irodavezető


Végzettség:
kereskedelem és marketing
Bemutatkozás:
13 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezem, 2011-től dolgozom a Food Control Csoportnál irodavezetőként, ahol a beszerzés és az értékesítés adminisztrációs feladataiért is felelek.


Elérhetőség:

Koller Zoltán

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Mérnök, okleveles közgazda

Bemutatkozás:
2006-tól foglalkozom élelmiszerbiztonsági rendszerek fejlesztésével. 2013-tól támogatom a Food Control Csoport élelmiszerbiztonsági projektjeit, ahol a Food Control Menedzsment Rendszer fejlesztéséért felelek.

Elérhetőség:

Timár-Fehéri Kitti

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
közgazdász

Bemutatkozás:
Gazdálkodás menedzsment szakos diplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetem Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán szereztem. 13 éve dolgozom vendéglátóipari területen, a Food Control Csoporthoz 2020-ban csatlakoztam, ahol az élelmiszerbiztonsági rendszerek alkalmazott kutatás-fejlesztési feladataiban veszek részt.

Elérhetőség:

Gyimesi Luca

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Bemutatkozás:
Élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök egyetemi diplomámat a Szent István Egyetem Élelmiszeripari Karán szereztem. Egyetem után a NÉBIH élelmiszervizsgáló referencia laboratóriumában szereztem gyakorlatot majd 2017-től a Food Control Csoportnál dolgozom ahol a élelmiszer mikrobiológiai projektekben veszek részt.

Elérhetőség:

Wágner Ferenc

Kutatóséf


Végzettség:
Mesterszakács

Bemutatkozás:
Mesterszakácsként 5 éve vagyok tagja a Food Control Csoportnak, kutatóséfként a vegán alaptermékek fejlesztése és az ezzel kapcsolatos élelmiszer-biztonsági környezet megteremtése a feladatom. A "Vendéglátóipari kényelmi termékek fejlesztése" kutatási projektben, valamint a HORECA szektor szakoktatási feladatainak ellátásában veszek részt.

Elérhetőség:

Molnár Viktória

dietetikus, táplálkozástudományi szakember


Végzettség:
táplálkozástudományi MSc

Bemutatkozás:
A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végeztem dietetikusként, majd táplálkozástudományi szakemberként. Több éves dietetikusi tapasztalattal rendelkezem. A Food Control Csoportnál a Creaveg termékek fejlesztését és piacra vezetését támogatom.

Elérhetőség:

Kovács Vince

programozó informatikus, szakértő


Végzettség:
programozó informatikus

Bemutatkozás:
Programozó matematikus diplomámat az ELTE-n szereztem, 10 éve foglalkozom informatikai rendszerek tervezésével és fejlesztésével. A Food Control Csoportnál az élelmiszerbiztonsági-menedzsment információs rendszer fejlesztése a feladatom.

Elérhetőség:

Simon Sándor

kutatóséf


Végzettség:
Mesterszakács

Bemutatkozás:
Mesterszakácsként, 2011-től dolgozom a Food Control Csoportnál, 2017-ig kreatív séfként, ezután a vegán készételek fejlesztését irányító kutatóséfként vagyok felelős több kutatás fejlesztési projekt szakmai feladataiért. Elhivatott szakemberként, fontos számomra az állandó fejlődés és az innovatív gondolatok megvalósítása az élelmiszeriparban.

Elérhetőség:


 
 
Impresszum

SoReCa Kft.
Székhely: 2040 Budaörs, Munkácsy u. 16.
Tel: 00-36-70-338-2408
email: soreca@soreca.hu; food@foodcontrol.hu
Adószám: 13746836-2-13