Rólunk

A Food Control csoportnál az élelmiszerlánchoz kötődő kutatási, fejlesztési, innovációs és szolgáltatói tevékenységeket végzünk. Munkánkkal hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a minden fogyasztó elé biztonságos és jó minőségű étel kerüljön.
Tevékenységeink a tudományos kutatástól az innovációkon át piaci szolgáltatásokig terjednek. Jelen vagyunk a tudományos kutatás, az eszköz- és termékfejlesztés, az élelmiszerlánchoz kötődő innovációk és a piaci szolgáltatások területén is. A Food Control csoport tagjai az Indere Nonprofit Kft., a Soreca Kft., és a KAP-IN-FOOD Kft.

Munkatársak

Tóth András

ügyvezető


Végzettség:
Okleveles közgazdász MBA

Bemutatkozás:
A veszprémi Pannon Egyetem MBA szakán végeztem. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a közétkeztetés területén, ahol nap, mint nap részese vagyok azoknak a folyamatoknak, amik a szektort érintik. Számos ötlet és megannyi kezdeményezés indult útjára hazánkban, ami a gyermekétkeztetés minőségének a javítására irányul, de a szűkebb értelemben vett élelmiszerbiztonság, menedzsment kérdéseinek vizsgálatával és feltételeinek biztosításával már kevés kutatás foglalkozik. Az InDeRe Kutatóintézetet Bittsánszky Andrással a lehető legjobb pillanatban alapítottuk, hiszen az étkeztetés rendszere és jogszabályi környezete meghatározó változásokon ment/megy keresztül, ami megfelelő táptalajt biztosít tudományos projektek lebonyolítására.

Elérhetőség:

Dr. Bittsánszky András

Kutatási vezető, címzetes egyetemi tanár


Végzettség:
Agrármérnök, növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora

Bemutatkozás:
Kutatómunkával az egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni, amelyet azóta is töretlenül végzek. A növények genetikai és élettani válaszreakcióit kutatom különböző stresszhatások esetén illetve olyan növényeket fejlesztek amelyek a szélsőséges körülmények között is képesek növekedni, fejlődni. Kutatásaimmal a mezőgazdasági termelés fejlesztésére fókuszálok, amely az első lépés ahhoz, hogy biztonságos és jó minőségű élelmiszerek kerüljenek az asztalunkra. Az Indere Intézeten belüli kutatásainkkal azt vizsgáljuk, hogy mi van az asztalunkon és az hogyan került oda. Magyarországon az utóbbi években kedvező változások indultak be a közétkeztetés terén. Munkánkkal ezeket a folyamatokat szeretnénk tudományos oldalról is megtámogatni.

Elérhetőség:

Dr. Bulkai András PhD

Termékmenedzser


Végzettség:
Gépészmérnök

Elérhetőség:

Tóth József

ügyvezető, élelmiszer kémikus


Végzettség:
Kémia-fizika szakos tanár

Elérhetőség:

Nádaskiné Dr. Szakmár Katalin PhD

mikrobiológus, élelmiszer higiéniai szakértő


Végzettség:
mikrobiológus

Elérhetőség:

Koller Zoltán

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Elérhetőség:

Balogh Anett

értékesítési vezető


Végzettség:
kereskedelem és marketing

Elérhetőség:

Wágner Ferenc

Kutatóséf


Végzettség:
Mesterszakács

Elérhetőség:

Simon Sándor

SoReCa konyhafőnök, kutatóséf


Végzettség:
Mesterszakács

Elérhetőség:

Kovács Vince

programozó informatikus, szakértő


Végzettség:
programozó informatikus

Elérhetőség:

Gyimesi Luca

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Elérhetőség:



 
 
Impresszum

SoReCa Kft.
Székhely: 2040 Budaörs, Munkácsy u. 16.
Tel: 00-36-70-338-2408
email: soreca@soreca.hu; food@foodcontrol.hu
Adószám: 13746836-2-13