Vendéglátóipari vállalkozásoknak

Kényelmi hústermékek


Sous vide hústermékek
Leírás: a sous vide prémium hústermékeink vákuum csomagolásban alacsony hőmérsékleten készülnek, 0-5 C fokos tárolás mellett a gyártástól számítva 30 napig fogyaszthatóak. Bontás után közvetlenül hidegtálak, szendvicsek, finger food készítmények nagyszerű és gyors alkotórészei lehetnek. Rövid hőkezelést követően melegen, főételként kíválóan elkészíthetőek.

Barbecue pulled hústermékek
Leírás: pulled termékeinket speciális füstölőben (smoker) kíméletes hőmérsékleten több mint 12 órán keresztül sütjük, majd a saját receptúra alapján készült barbecue szósszal bekeverjük. 500-1000 grammos kiszerelésben, vákuum csomagolásban értékesítjük. 0-5 C fokos tárolási hőmérsékleten, gyártástól számítva 30 napig fogyaszthatóak. A kíváló minőséget szem előtt tartó food truck-ok, büfék, éttermek kedvelt terméke, mely lehetővé teszi a rugalmas kiszolgálást és a vendégforgalomhoz való könnyű alkalmazkodást

CreaVeg (vegánhús) alaptermékek



CreaVeg prémium vegánhús termékeink borsó-, és babfehérje felhasználásával készülnek, szigorúan "MINDENMENTES" és "VEGÁN" élelmiszerek. Ízesítés nélküli natúr termékek. Vákuum csomagolásban értékesítjük, 0-5 C fokos tárolás mellett, gyártástól számítva 15 napig fogyaszthatóak.

CreaVeg Minced
A CreaVeg Minced darált vegánhúst, mely pergős szemcsés, bolognai spagetti, lasagne, valamint egyéb ragus ételek részeként javasolt felhasználni.


CreaVeg Balls
A CreaVeg Balls vegánhúst, mely ragacsos "darálthús" jellegű, "hús"golyók, hamburger pogácsák, fasirtok elkészítéséhez javasoljuk.


CreaVeg (vegánhús) alaptermékekből készült ételeink:

Termékfejlesztés

A SoReCa Kft. magas technológiai felszereltségének és K+F erőforrásainak köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezik a RTE (Ready-to-Eat food) termékek fejlesztésében. Éttermeknek, hidegkonyháknak, nagy konyhai kapacitással nem rendelkező rendezvényszervező cégeknek vállaljuk közvetlen felhasználásra szánt, előhűtött hideg- és melegkonyhai termékek fejlesztését.