Rólunk

A Food Control csoportnál az élelmiszerlánchoz kötődő kutatási, fejlesztési, innovációs és szolgáltatói tevékenységeket végzünk. Munkánkkal hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a minden fogyasztó elé biztonságos és jó minőségű étel kerüljön.
Tevékenységeink a tudományos kutatástól az innovációkon át piaci szolgáltatásokig terjednek. Jelen vagyunk a tudományos kutatás, az eszköz- és termékfejlesztés, az élelmiszerlánchoz kötődő innovációk és a piaci szolgáltatások területén is. A Food Control csoport tagjai az Indere Nonprofit Kft., a Soreca Kft., és a KAP-IN-FOOD Kft.

Munkatársak

Dr. Bittsánszky András, PhD

Kutatási igazgató, címzetes egyetemi tanár


Végzettség:
Agrármérnök, növénytermesztési és kertészeti tudományok doktora

Bemutatkozás:
Kutatómunkával az egyetemi éveim alatt kezdtem el foglalkozni, amelyet azóta is töretlenül végzek. A növények genetikai és élettani válaszreakcióit kutatom különböző stresszhatások esetén illetve olyan növényeket fejlesztek amelyek a szélsőséges körülmények között is képesek növekedni, fejlődni. Kutatásaimmal a mezőgazdasági termelés fejlesztésére fókuszálok, amely az első lépés ahhoz, hogy biztonságos és jó minőségű élelmiszerek kerüljenek az asztalunkra.

Elérhetőség:

Dr. Tóth András József, PhD

vezető kutató, címzetes egyetemi docens


Végzettség:
Okleveles közgazdász, MBA, a gazdálkodás és szervezéstudományok doktora

Bemutatkozás:
A veszprémi Pannon Egyetem MBA szakán végeztem okleveles közgazdászként, majd a Szent István Egyetem Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskolában szereztem tudományos (PhD) fokozatot. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem vendéglátóipari/élelmiszeripari területen, ahol nap, mint nap részese vagyok azoknak a folyamatoknak, amik a szektort érintik. Kutatási területem az élelmiszerbiztonság-menedzsment, élelmezésbiztonság és a gyors élelmiszer mikrobiológiai módszerek alkalmazhatósága az élelmiszeripari termékfejlesztésben.

Elérhetőség: 06703382408

Kelemen Bernadett


Végzettség:
Élelmiszermérnök

Bemutatkozás:
Élelmiszermérnök egyetemi diplomámat a Szent István Egyetem Élelmiszeripari Karán szereztem, 4 éves állategészségügyi és élelmiszer mikrobiológiai laboratóriumi tapasztalattal rendelkezem. A Food Control Élelmiszervizsgáló és Kutató Laboratórium minőségirányításáért felelek, a termékfejlesztés laboratóriumi támogatásában és a mikrobiológiai módszerek fejlesztésében veszek részt.

Elérhetőség:

Tóth József

kutató


Végzettség:
élelmiszer kémikus

Bemutatkozás:
A SoReCa Kft. alapítója és ügyvezetőjeként 30 éves vendéglátóipari/élelmiszeripari tapasztalattal rendelkezem. A cégvezetés mellett elsősorban a termékfejlesztés eltarthatósági vizsgálatainak élelmiszer kémiai területén dolgozom.

Elérhetőség: 06209342860

Dr. Bulkai András, PhD

Termékmenedzser, KAPSURE


Végzettség:
Gépészmérnök, a mérnöki tudományok doktora

Bemutatkozás:
Diplomámat és tudományos (PhD) fokozatomat a Loughborough Egyetemen (Egyesült Királyság) mérnöki tudományok területén végeztem.15 éve veszek részt kutatás-fejlesztési projektekben, ahol elsősorban ipari fejlesztésekkel és innováció menedzsmenttel foglalkozom. A KAP-IN-FOOD KFT. KAPSURE "Next generation food safety" projekt fejlesztésért vagyok felelős.

Elérhetőség:

Balogh Anett

Irodavezető


Végzettség:
kereskedelem és marketing
Bemutatkozás:
13 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezem, 2011-től dolgozom a Food Control Csoportnál irodavezetőként, ahol a beszerzés és az értékesítés adminisztrációs feladataiért is felelek.


Elérhetőség:

Jánosi Henrietta

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Bemutatkozás:
.

Elérhetőség:

Koller Zoltán

Élelmiszerbiztonsági szakértő


Végzettség:
Mérnök, okleveles közgazda

Bemutatkozás:
2006-tól foglalkozom élelmiszerbiztonsági rendszerek fejlesztésével. 2013-tól támogatom a Food Control Csoport élelmiszerbiztonsági projektjeit, ahol a Food Control Menedzsment Rendszer fejlesztéséért felelek.

Elérhetőség:

Kovács Vince

programozó informatikus, szakértő


Végzettség:
programozó informatikus

Bemutatkozás:
Programozó matematikus diplomámat az ELTE-n szereztem, 10 éve foglalkozom informatikai rendszerek tervezésével és fejlesztésével. A Food Control Csoportnál az élelmiszerbiztonsági-menedzsment információs rendszer fejlesztése a feladatom.

Elérhetőség:

Kajtor Márton

élelmiszermérnök


Végzettség:
élelmiszermérnök

Bemutatkozás:
A MATE Élelmiszertudományi karán szereztem élelmiszermérnök diplomát. A tanulmányaim folytatása mellett a gyermekétkeztetés hatékonyságának növelésével, az élelmiszer-hulladékok élelmezési rendszerekben történő csökkentésével foglalkozom. Kutatási területem elsősorban a fenntartható élelmezésbiztonságra koncentrálódik.

Elérhetőség:



 
 
Impresszum

InDeRe Élelmezéskutató és Innovációs Intézet Nonprofit Kft.
Székhely: 1118 Budapest, Budaörsi út 15. I.em. 11..
Tel: 00-36-70-338-2408
email: food@foodcontrol.hu